Brandon heeft een groots plan voor zijn kleding inzamelingsactie

Brandon heeft een groots plan voor zijn kleding inzamelingsactie

Brandon is naar de mail aan het kijken. Hij is al een tijdje bezig met het doneren van kleding uit Utopia 2 aan een goed doel. De kleding is bedoeld voor noodhulp projecten, dus het wordt niet op de Europese markt verkocht. Bij wijze van uitzondering komt dit goede doel de kleding die Brandon wil doneren bij de bewoners ophalen. Boem zegt Brandon en hij geeft Franny een high five. De kleding wordt volgende week woensdag bij de bewoners opgehaald, dus Brandon heeft nog een week om kleding in te zamelen. Zou dat dan wel kunnen? Dat we een grote kleding inzamelactie houden vraagt Brandon aan Mariska. Mariska laat weten dat ze dat niet weet, dat hij dat bij de gemeente zou moeten navragen. Zou wel iets fantastisch zijn zegt ze erbij. Hoeveel kleding zal Brandon op gaan halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *