Een fan meldt zich, krijgt Katie een nieuw huis?

Een fan meldt zich, krijgt Katie een nieuw huis?

Mylène loopt richting de sportschool. Ze heeft een e-mail ontvangen die ze aan Franny wil laten zien. De mail die is ontvangen komt van een trouwe kijker die ook eigenaar is van een zorgboerderij. De persoon in kwestie stelt voor om Katie over te nemen en aan hun eigen varkentje Babe voor te stellen in de hoop dat zij vriendinnetjes zullen worden. Als Franny is uitgelezen lijkt zij erdoor te zijn geraakt. Mylène geeft aan dat er ook foto’s bij de e-mail zaten van de zorgboerderij maar dat ze die nog niet heeft bekeken.

Iedereen is erg kieskeurig over een eventuele nieuwe plek. Ze willen namelijk allemaal dat Katie de beste plek krijgt die er is. Er wordt positief gereageerd op de foto’s die ze hebben ontvangen. Zal ik even bellen vraagt Franny dan. Ze legt uit dat ze zojuist het mailtje heeft ontvangen. En heeft nog enkele vragen voor de mensen en stelt deze. De persoon aan de andere kant van de lijn vertelt dat Katie een plek voor zichzelf heeft maar wel bij het andere varken kan, zodat ze aan elkaar kunnen wennen. Franny geeft aan het allemaal nog even met verschillende mensen te bespreken en er morgen op terug te komen. Zal er voor Katie een nieuw huis gevonden zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *