Franny vindt het bizar dat buitenstaanders geïnteresseerd zijn in hun oude spullen

Franny vindt het bizar dat buitenstaanders geïnteresseerd zijn in hun oude spullen

Mylène en Jessie zitten achter de computers bovenin de silo.  De twee zijn bezig met de bestellingen en verzendlabels. Ze zijn aan het kijken hoe ze de verzendlabels het beste kunnen uitprinten voor het opsturen. Mylène heeft Merel om uitleg gevraagd en vertelt wat zij weet aan Jessie. Na wat geprint en geknip is het gelukt en gaan ze door naar de volgende taak. Franny komt erbij zitten en ze lezen allebei mailtjes. Ineens komen allemaal mailtjes binnen dat mensen dingen willen kopen hier zegt Mylène. Ik zag dat er ook eentje was t.a.v. Brandon vraagt Jessie. Dat klopt, voor een stukje van een Utopiaans huisje antwoordt Mylène. Ik herken de naam zegt Jessie lachend als hij wegloopt. Mylène gaat verder met de mailtjes. Franny vraagt zich af waar alle mailtjes heen moeten. Ik doe alles in de executieverkoop folder geeft Mylène aan. Franny vindt het bizar dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn in hun oude spullen. Franny gaat iets daarna weg terwijl Mylène haar werk voortzet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *