Hiske wordt emotioneel na het nieuws van de zwarte envelop

Hiske wordt emotioneel na het nieuws van de zwarte envelop

Eerder vandaag hebben de bewoners een zwarte envelop ontvangen. Daarin zat een USB-stick met videoboodschappen van hun familie. Hiske lijkt diep geraakt te zijn, want ze mist haar familie al erg. Ze zit in het atelier en luistert naar treurige muziek. Ze huilt en leeft zich in op de muziek. Ze knapt langzaam een beetje op en besluit weer aan het werk te gaan. Ze gaat het B&B huisje opruimen. En praat vrolijk tegen de eendjes en ze zorgt er ook voor dat ze genoeg eten. Ze gaat naar binnen en haalt eerst veel van de oude spullen weg. Vervolgens begint ze met stofzuigen. Zal ze zichzelf weten te herpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *