De bewoners uit Utopia 2 ontvangen een zwarte brief, dit keer met een leuke mededeling

De bewoners uit Utopia 2 ontvangen een zwarte brief, dit keer met een leuke mededeling

Ja, zwarte brief zegt Mariska als ze de post klep dicht hoort klappen. Brandon loopt erheen en pakt inderdaad een zwarte brief uit de postbus. Zwarte brief roepen ze allebei door de mini samenleving. Iets later gaat het alarm af van de megafoon en de bewoners verzamelen zich buiten.

De bewoners lijken te denken dat er een nieuwe stemmingsronde is. Maar het blijkt dat dit niet het geval is. Er zit namelijk een USB-stick in de envelop. Ze lopen snel richting de silo en gaan boven achter de computers zitten. De eerste video is van de moeder van Hiske. Ze barst al snel in tranen uit. Opgevolgd door Mylène haar zus. Ook zij wordt meteen emotioneel. Hierna een boodschap voor Mariska. Een vriendin die haar moed inspreekt. Mariska haar glimlach straalt bij het zien van de video. Dan verschijnt de vader van Jessie op het beeldscherm Zet hem op Toffe Tony, love you eindigt hij. Jessie krijgt vochtige ogen van de video, waarna Franny aan de beurt is. Haar moeder heeft een filmpje samen met haar hond opgenomen. De bewoners lachen allemaal om de schattige hond, die de spotlight probeert te claimen. Nu ziet Merel haar moeder op het beeldscherm. Mama zegt Merel in tranen. Jessie houdt haar vast en troost haar. Daarna ziet Gerrit zijn moeder. Tot over… ze aarzelt en schudt met haar handen in de lucht. De bewoners lachen en Gerrit glimlacht. Dit zul jij dan wel zijn zegt Gerrit tegen Brandon. Brandon klikt op het laatste filmpje en inderdaad, zijn zus verschijnt op het beeldscherm. Hij lacht van blijdschap en ook hij wordt een beetje emotioneel. Heel eerlijk, deze woonkamer herken ik even niet zegt hij lachend. De bewoners lachen mee. Een aantal bewoners willen hun filmpjes nog een keer zien. De andere lopen naar buiten om na te praten. Dit keer pakte de zwarte envelop leuk uit!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 154    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *