Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 28 november

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 28 november

Jessie is met Merel en hij geeft aan dat hij de vergadering wil beginnen. Hij pakt de megafoon en laat het alarm afgaan. Het duurt een tijdje voor de bewoners komen en Jessie wordt een beetje ongeduldig. Boeit het ze niks vraagt hij zich af. Uiteindelijk besluit Jessie maar gewoon te beginnen zonder dat iedereen erbij. Ik heb namelijk toch niet het gevoel dat deze vergadering lang gaat duren geeft hij aan. Naarmate de vergadering bezig is komen er meer bewoners bij.

Het gaat eerst over het geld. Jessie stoort zich eraan dat het zakgeld al anderhalve week niet is gedaan. Hij geeft aan dat hij bijna geen overzicht meer heeft over zijn eigen geld. Hij vindt dat Mariska hier snel mee aan de slag moet. Vervolgens wordt er gezegd dat er geen drinken meer gekocht mag worden. Hiske is het er mee eens. Laten we eerst alles hier opmaken en in de voorraad hebben we ook nog een hoop legt ze uit. De rest lijkt het er mee eens.

De webshop komt ook voorbij in de vergadering. Merel krijgt nog een nieuw product binnen en ze hoopt dat dat vandaag of morgen binnenkomt. Jessie is gevraagd om de producten opnieuw te fotograferen voor de sale. Hij heeft filmpjes gemaakt van de huisjes, voor het geval deze verkocht kunnen worden. Hij is helaas nog niet toegekomen aan het fotograferen van de producten maar hij wil dit doen zodra hij tijd heeft. En daarmee eindigt de vergadering van 28 november.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *