De bewoners speculeren over de zevende nominatieronde

De bewoners speculeren over de zevende nominatieronde

Nominatieronde zes, die afgelopen zondag plaatsvond, was erg spannend voor de bewoners. Vooral omdat de bezoekers en standhouders van de Utopia markt meekeken. Alexandra zorgde die dag ook voor spanning. Zij gaf haar drie stemmen aan Jessie. Uiteindelijk heeft Alexandra de volgende dag Utopia 2 moeten verlaten. Zij had maar één positieve stem gekregen en Mylène had er meer. Een paar bewoners speculeren afgelopen avond onderling over de volgende nominatieronde. Zo zijn Hiske en Mariska aan het inschatten wie op wie gaat stemmen. Ook Jessie er Merel bespreken samen de volgende nominatieronde. Merel is alles aan het uitschrijven. Wie zitten worden er volgens jullie de volgende ronde genomineerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 84    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *