Jessie wil Mariska graag helpen, Hij ziet dat er wat dingen fout gaan bij de webshop

Jessie wil Mariska graag helpen, Hij ziet dat er wat dingen fout gaan bij de webshop

Hiske is druk bezig met het eten voor Eten op woensdag als Jessie naar haar toe komt lopen. Hij geeft aan naar de financiën te hebben gekeken en te hebben gezien dat er het één en ander misgaat bij de webshop. Hiske weet niet helemaal hoe dat met de webshop werkt, zo legt ze uit. Jessie besluit het op te pakken met Mariska. Wat later komt Mariska de silo binnen. Jessie spreekt haar aan. En vraagt haar hoe zij werkt en doet suggesties om de workflow te verbeteren. Als Mariska enkele van die ideeën afwijst zegt ze, ja, nog meer werk. Jessie geeft aan dat hij probeert mee te denken. Ik merk gewoon dat er nogal wat dingetjes zijn die niet goed gaan licht hij toe. Mariska lijkt het niet leuk te vinden dat zij wordt aangesproken. Als jij het beter weet be my guest eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 12:46

    weer typisch Jessie zit weer naar een andere bewoner te vervelend te doen. Hij kan nu niet meer Gerrit afkraken nu hun vriendschap over lijkt te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *