Merel wil iets voor de groep doen, een leuke groepsactiviteit

Merel wil iets voor de groep doen, een leuke groepsactiviteit

Merel heeft even een momentje voor haar zelf en gaat achter de computer zitten. Ze klikt een beetje rond en bedenkt zich opeens dat het wel leuk zou zijn om iets nieuws te organiseren voor de bewoners. Ze belt een bedrijf op dat voertuigen verhuurd. Ze geeft aan dat ze alleen iets wil huren dat op elektriciteit rijdt. Het bedrijf geeft aan dat ze mountainbikes hebben die rijden op elektra. Hij geeft aan wat de prijzen zijn per uur. Merel lijkt geïnteresseerd maar geeft aan dat ze het eerst even gaat overleggen. Ze hangt vervolgens op en ze praat er even over met Mariska, die naast haar zit. Merel laat weten hoe duur het is en geeft aan dat ze het nogal duur vindt. Mariska is het met haar eens. Weet je wat ook leuk is? Van die Solexmotortjes oppert ze. Merel zegt dat het inderdaad leuk is maar wijst er op dat het wel op elektriciteit moet zijn. Wat zal Merel uiteindelijk organiseren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *