Brandon bespreekt met Mylène wie hij de Utopiaan van het jaar vindt

Brandon bespreekt met Mylène wie hij de Utopiaan van het jaar vindt

Katie scharrelt over het Utopia terrein. Myléne en Brandon besluiten Katie op te zoeken en wat aandacht te geven. Mylène knuffelt met Katie en ook Brandon aait over haar vacht. Een ontspannen momentje tussen alle spanningen van de finale en de afgelopen stemmingsrondes. De grote vraag blijft natuurlijk wie er Utopiaan van het jaar mag worden en Utopia 2 wint. Brandon lijkt zijn keuze te hebben gemaakt. Kan jij geen Utopiaan van het jaar worden, Katie? vraagt Brandon. Mylène en Brandon vinden van wel. Mijn stem heeft ze in ieder geval. Katie is altijd hard aan het werk eindigt Brandon. Wie verdient er volgens jullie de titel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 102    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *