Franny vindt dat Gerrit en Jessie over hun vriendschap moeten praten

Franny vindt dat Gerrit en Jessie over hun vriendschap moeten praten

Jessie vertelt Franny over het gesprek met Gerrit van afgelopen avond. Het is klaar zegt Franny over de vriendschap van Gerrit en Jessie. Jessie vraagt zich af waarom Gerrit zo veranderd is. Ik begrijp het niet. Als vriend moet je me dit kunnen uitleggen gaat hij verder. Waar maak je je druk om vraagt Franny. Ik word er pissed off van. Ik heb dit niet verdient antwoordt Jessie. En  vertelt dat Gerrit al maanden frustraties naar hem heeft maar dit niet naar hem heeft geuit. Ik ben het zat benadrukt hij. Franny vindt op haar beurt dat Jessie en Gerrit hierover moeten praten. Zal het nog goed komen tussen Jessie en Gerrit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bart at 12:41

    Wordt tijd dat Jessie naar huis wordt gestuurd bij de volgende stemronde. Maar dat mag natuurlijk niet van SBS. En Brandon of Hiske mogen van mij Utopiaan van het jaar worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *