Gerrit deelt met Hiske wat er met Jessie gebeurt is

Gerrit deelt met Hiske wat er met Jessie gebeurt is

Gerrit en Hiske zijn op deze nieuwe dag in gesprek in hun huisje. De twee praten over de plannen van Jessie en hem die liggen om nieuwe nummers te maken. Er is hun aangeboden om nog één nummer gratis te doen en het andere zal betaald moeten worden. Jessie wil heel graag zelf een nummer voor Cees maken. Ik voel er niet heel veel voor om hier nog achthonderd euro uit de bv te roggelen om twee nummers te maken zegt Gerrit. Daarop heeft het tweetal besloten om Jessie het nummer van Cees te laten maken. Gerrit gunt het hem namelijk van harte. Ook vertelt hij dat er gesproken is over de omgang tussen het tweetal en laat weten dat er tijdens dat gesprek gezegd is dat het klaar is. Uiteindelijk als het potje is gebroken, is het ook echt gebroken gaat Gerrit verder. Het gesprek gaat even door en hij wordt steeds vrolijker. Maar wie weet zegt Gerrit. De onvergetelijke groepsactiviteiten. Ik hoop dat we vandaag wat leuks gaan doen reageert Hiske. Ze kijkt nog blij terug op de zelfverdedigingscursus van gisteren. Wat zal er vandaag allemaal gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 82    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *