Franny lijkt erg blij dat Mylène bij haar intrekt

Franny lijkt erg blij dat Mylène bij haar intrekt

Mylène en Franny stappen afgelopen avond samen het slaapgedeelte van de caravan in. De stemming lijkt opgewekt. Het tweetal gaat zich namelijk klaar maken om hun bed in te gaan. Erg gezellig dat je hier komt wonen, Laan zegt Franny. Ze hebben het samen nog even over dingen die eerder op de dag zijn gebeurd. Vervolgens gaan ze allebei opsommen wat ze gaan doen Eerst ga ik Katie’s hok schoonmaken zegt Franny. Mylène biedt aan om te gaan helpen. Ze doet echter niet mee met het sporten om vier uur, want dat vindt ze niet zo leuk. Het gesprek gaat nog even door. Wat gaat de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *