Gerrit uit zijn frustratie, Jessie heeft hem tot op het bot gekwetst

Gerrit uit zijn frustratie, Jessie heeft hem tot op het bot gekwetst

Na het gesprek met Gerrit lucht Jessie afgelopen avond zijn hart bij Merel. Hij laat merken dat hij de situatie heel erg vervelend vindt. Merel besluit daarop om direct Gerrit aan te spreken. Ger, ik wil even met je praten begint ze als ze zijn huisje binnenstapt. Ik vind deze situatie niet leuk meer en ik weet ook niet waar het is misgegaan voegt ze eraan toe. Gerrit legt op zijn beurt uit dat hij er op dit moment ook niet heel veel zinnigs over kan zeggen. Wat zit jou dwars vraagt Merel. Gerrit legt uit dat hij zich benadeeld voelt door Jessie en Merel. Daar houd ik niet van. Ik snap ook niet waar het vandaan komt zegt hij. En vertelt verder dat Jessie zo bezig is met de finale, dat het onder andere ten koste gaat van hem. Jessie heeft me tot op het bot gekwetst benadrukt hij. Zal Gerrit deze frustraties ook bij Jessie uiten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *