Gerrit is duidelijk, volgens hem is de vriendschap met Jessie over

Gerrit is duidelijk, volgens hem is de vriendschap met Jessie over

Jessie heeft afgelopen avond een mail binnengekregen over de nummers die hij met Gerrit maakt. In de mail wordt er geschreven dat Richman en Toffe Tony een keuze moeten maken welk nummer er verder geproduceerd gaat worden. Jessie loopt met de mail naar Gerrit om te overleggen en uiteindelijk beslissen ze dat er verder wordt gegaan met het nummer voor oud bewoner Cees. Dat gun ik je ook zegt Gerrit. Jessie probeert vervolgens met Gerrit te praten over hun discussie. Het is niet meer hetzelfde tussen ons merkt hij op. Dat vind ik echt heel lastig. Je bent/was echt een goed vriend van me. Het is niet meer hetzelfde benadrukt hij. Gerrit hoort het verhaal van Jessie aan. Het is over reageert hij vervolgens en Gerrit loopt weg. Ik vind het wel lastig, Ger probeert Jessie nog. Gerrit reageert niet en hij loopt terug naar de silo. Dat is heel verdrietig zegt Jessie. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Simone at 00:09

    Jessie heeft wel goed door dat Gerrit onder zijn duiven schiet.Gerrit is niet eerlijk want hij klets met iedereen achter Jessie zijn rug om.Eigenlijk zou Jessie moeten huilen.Jessie zegt het eerlijk tegen mensen wat hij denkt.Gerrit doet zich opeens leuker voor en hoopt ook door zijn gestook dat anderen op Jessie gaan stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *