Jessie is boos op Gerrit, hij mist de Gerrit die hij eerder was

Jessie is boos op Gerrit, hij mist de Gerrit die hij eerder was

Jessie en Gerrit hebben een flinke aanvaring met elkaar gehad. Na de discussie met Gerrit, lucht Jessie zijn hart bij Hiske. Ik ben best bereid om de boot te verkopen zegt hij. Alleen dat soort dingen gaan op een normale manier, in overleg voegt hij eraan toe. En vertelt verder dat de band met Gerrit op dit moment niet goed is. Dat vind ik k*t zegt hij. Ik mis gewoon de Gerrit die hij hiervoor was, want ik vind hem echt veranderd. Het stoort Jessie dat hij en Gerrit elkaar de laatste dagen nauwelijks hebben gesproken en dat Gerrit nu opeens begint over het verkopen van de boot. Hiske laat weten dat Jessie en Gerrit echt met elkaar moeten gaan praten. Dit hele gedoe heeft geen zin zegt ze. Hier ga je niet uitkomen verzekert ze. Jessie zegt dat het niet erg is dat iemand verandert. Maar je wil wel weten waar iemands motivatie en intentie vandaan komt zegt hij. Dan kan je er begrip voor opbouwen. Anders ga je zelf invullingen doen. De twee praten nog even verder. Gaan Jessie en Gerrit het bijleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *