Jessie vindt dat Gerrit zich anders is gaan gedragen nu de finale in zicht is, de twee hebben flinke ruzie

Jessie vindt dat Gerrit zich anders is gaan gedragen nu de finale in zicht is, de twee hebben flinke ruzie

Eerder vandaag had Jessie het erover om enkele huisjes te gaan verkopen. Niet alle bewoners waren het hiermee eens en ze vonden het veel gedoe. Gerrit en Jessie zitten te werken achter de computer als Gerrit hierop terugkomt. Als die tent van ons weg kan, dan kan de boot ook weg zegt hij. Die tent is gekocht door de bv reageert Jessie kortaf. Alles wat we op het terrein hebben staan, wordt verkocht antwoordt Gerrit. Jessie vindt dat dit een ander verhaal is. En vertelt verder dat hij zelf met de boot is binnengekomen. Jessie vraagt aan Gerrit of hij dan echt niet snapt wat hij bedoelt. Ik snap jou de laatste tijd sowieso niet heel erg, Jessie reageert Gerrit. Gerrit zijn opmerking zorgt voor een hevige discussie tussen de twee. Jessie zegt dat Gerrit zich anders is gaan gedragen met de finale in zicht en Gerrit pikt de opmerking niet. Wie ben jij om zoiets te zeggen? roept hij boos naar Jessie. Is het niet waar dan vraagt Jessie en hij loopt uiteindelijk weg. Zullen de twee het nog uitpraten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *