Hiske en Franny volgen een zelfverdedigingscursus in Utopia 2

Hiske en Franny volgen een zelfverdedigingscursus in Utopia 2

Hiske en Franny staan te wachten voor de poort. De twee hebben een zelfverdedigingscursus op de planning staan. De poort gaat open en de instructeurs komen binnen. De dames begroeten de mannen en ze lopen daarna naar de sportschool. Franny geeft aan dat ze het heel spannend vindt en dat ze de cursus goed kan gebruiken. De instructeurs vertellen kort wat over de geschiedenis van de cursus en wat hen zo te wachten staat. Daarna gaat de zelfverdedigingscursus van start. Zo worden er een aantal zelfverdedigingsopties geoefend en spelen ze situaties na waarin Franny en Hiske zichzelf moeten verdedigen. Er wordt tijdens de oefeningen hardop geroepen, ga weg! en sodemieter op! Even later is de cursus afgelopen. We zijn een aantal minuten bezig en ik zie jullie echt gevecht bereid zijn. Dat is de sleutel. Het zit er bij jullie in zegt de instructeur. Hiske en Franny geven elkaar trots een high five. Het ziet ernaar uit dat het een geslaagde cursus was voor de vrouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *