De bewoners uit Utopia 2 krijgen een heftige lezing over loverboys

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een heftige lezing over loverboys

Merel staat bij de poort te wachten. Ze heeft vandaag namelijk een gast uitgenodigd om een presentatie te geven. Merel die zich ervoor inzet, dat is fantastisch natuurlijk zegt de vrouw als ze het Utopia 2 binnenstapt. Merel glimlacht. Ik ben ook superblij dat je er bent zegt ze. Na een korte rondleiding gaan de twee dames naar de silo, waar de andere bewoners zitten te wachten. Merel neemt vervolgens het woord en ze vertelt dat ze Utopia binnen is gekomen om zich in te zetten voor vrouwen en kinderhandel. Dit doet ze onder andere met haar kledinglijn WRTW. Ik zal nooit stoppen met mij in te zetten voor dit probleem zegt Merel. En vertelt dat ze Merel van Groningen heeft uitgenodigd, omdat zij ook verstrikt is geraakt in het web van loverboys en zich inmiddels hard inzet tegen vrouwen en kinderhandel. Na de aankondiging van Merel klappen de bewoners en neemt de vrouw het woord. Tijdens haar presentatie praat Van Groningen over haar eigen leven en vertelt ze over het werk dat ze doet. De bewoners hangen aan haar lippen als de vrouw het heftige verhaal vertelt. Er worden vragen gesteld en de bewoners gaan met de vrouw in gesprek. Aan het einde van de presentatie klappen de bewoners uitbundig. Het verhaal van de vrouw lijkt indruk te hebben gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *