Gerrit barst in huilen uit, hij voelt zich onder druk gezet door Jessie

Gerrit barst in huilen uit, hij voelt zich onder druk gezet door Jessie

Gerrit en Hiske zijn beiden in hun huisje. Ik weet de laatste tijd niet goed wat ik met mezelf aan moet begint Gerrit tegen Hiske. Er gaan heel veel dingen in mijn hoofd rond voegt hij eraan toe. Hiske vraagt aan hem wat er aan de hand is. Gerrit geeft aan dat hij teleurgesteld is in Jessie en Merel. Ik kon er vannacht niet van slapen. Ik lag alleen maar te malen. Hiske laat vervolgens weten dat Jessie gisteren ook naar haar toe is gekomen. Hij had op de markt gehoord dat wij veel slechte dingen over hem zeggen en kwam verhaal halen. Ik heb hem toen uitgelegd dat, als er ruzie is, wij dat wel bespreken in zo’n geval. En ze heeft het idee dat het ergens niet klopt. Gerrit en zij horen namelijk ook regelmatig dat er lelijke dingen over hen worden gezegd. Hij verwijt me dat ik veranderd ben zegt Gerrit. Hier is hij het zelf niet mee eens. Dat ik anderen meehelp met schoonmaken, betekent niet dat ik dat alleen voor de finale doe. Als Gerrit Jessie in zo’n situatie uit probeert te leggen dat het daar niets mee te maken heeft, lijkt hij zijn antwoord niet te willen horen. Hij verwijt alle bewoners dat ze zo veranderd zijn, maar hij is er zelf continu mee bezig zegt Gerrit.

Mariska is ondertussen ook binnengekomen en vraagt wat er aan de hand is. Gerrit legt kort uit dat hij zich onder druk gezet voelt door Jessie. Dan wordt de spanning hem te veel en hij breekt. Dan vraag ik me af, heb jij wel inlevingsvermogen? Iedereen heeft hier zijn doelen en idealen. Hij blijft zo zakelijk en onpersoonlijk. Waar de f*ck ben jij mee bezig? zegt hij huilend. Hij vindt dat Jessie te hard is voor de andere bewoners. Ik wil in de finale staan met mensen die het elkaar gunnen benadrukt hij. Hiske vindt dat hij zijn frustraties moet bespreken met Jessie. Zal Gerrit dit ook gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *