Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 26 november

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 26 november

Jessie begint de vergadering van vandaag met goed nieuws. Met de inkomsten van de laatste markt staan ze met hun financiën hoog in de plus. Iedereen reageert blij en enthousiast op het nieuws. De enige dienst die we nog leveren is Eten op Woensdag of niet vraagt Merel. Jessie laat weten dat het er nog net wat meer zijn. Naast Hiske haar wekelijkse diners zijn de nagelsalon, sport- en danslessen er ook nog.

Brandon heeft een voorstel om allemaal kleren te doneren aan het goede doel. Vorig jaar hebben we dit ook gedaan rond kerst en het lijkt me nu ook weer fijn om te doen vertelt hij. Ik heb wat nieuwe kleren gekocht en dan kunnen mijn oude gewoon weg voegt hij eraan toe.  De groep vindt het een goed idee. Met het einde in zicht willen de bewoners veel dingen van het terrein verkopen. Jessie is van plan om de huisjes op de website te zetten. Deze kunnen mensen dan bijvoorbeeld ergens in een tuin plaatsen. Je kunt huisjes verstevigen, optillen en laten vervoeren vervolgd hij. Brandon vindt het zonde als ze straks eindigen met een leeg terrein. Merel snapt niet dat Brandon niet inziet dat je er mensen blij mee kunt maken. Er ontstaat een korte discussie. Gerrit is bang dat als ze een hijskraan laten komen, de huisjes alsnog instorten. Jessie zegt dat hij dit allemaal zal uitzoeken en daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *