Jessie heeft vraagtekens bij de oprechtheid van Hiske

Jessie heeft vraagtekens bij de oprechtheid van Hiske

Weet je wat ik me echt heel erg afvraag? zegt Jessie. Of Hiske buiten die lieve goedheilige vrouw ook is. Wij zien natuurlijk niet alles. Ik ben heel erg benieuwd hoe ze is als wij er met zijn tweetjes niet bij zijn. Merel laat weten dat heeft gehoord dat Hiske over hen praat. Toch vertrouwt ze Hiske totdat het tegendeel is bewezen. Dat is tot zover ook nooit in mijn gezicht gebeurd legt ze verder uit.Jessie heeft overduidelijk zijn vraagtekens bij de oprechtheid van Hiske. Ik heb haar nog nooit recht in mijn gezicht horen zeggen wat ze van mij vindt zegt hij. Als dat betekent dat ze het dan echt alleen achter mijn rug om doet, dan vind ik dat echt vies benadrukt hij. Ook met Gerrit heeft Jessie de laatste tijd veel discussie gehad. Jessie snapt niet dat Franny in zijn praatjes trapt. Ze was altijd de vervanger van Mylène of Shelley en heeft op de derde plek gestaan zegt hij. Ze moet kappen met naïef zijn. Merel en Jessie denken wel dat Franny echt te vertrouwen is. We hebben elkaar dat beloofd eindigt Merel stellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *