Merel spreekt haar wantrouwen richting Gerrit uit naar Franny

Merel spreekt haar wantrouwen richting Gerrit uit naar Franny

Merel en Franny maken zich samen op in de inloopkast. Franny heeft gisterennacht weer samen met Gerrit geslapen en Merel vraagt aan haar hoe het was. We hebben ook even kort met elkaar gepraat, zegt Franny.  Merel sprak namelijk laatst haar twijfels uit over Gerrits intenties met Franny. Zij denkt dat hij haar niet altijd op de eerste plek zet. Het gesprek maakte Franny onzeker en ze besloot de afgelopen week wat afstand te houden van Gerrit. Alexandra wees haar juist eerder deze week erop dat Gerrit heeft gezegd dat hij Franny buiten ook nog wel zou willen zien. Hij zei dat het hem was opgevallen dat er een afstand tussen ons was na het vrijgezellenfeest, vertelt Franny, terwijl ze haar outfit voor de dag uitzoekt. Hij zei ook dat het buiten gaat lopen zoals het loopt. Het blijft even stil. Oke , zegt Merel dan. Als hij maar oprecht is. Dan is het goed toch? vraagt Merel. Als hij dat niet is, dan heeft hij echt een probleem met mij. Zijn Merels twijfels terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *