De bewoners worden blij verrast met een feestmaaltijd

De bewoners worden blij verrast met een feestmaaltijd

Gerrit liep afgelopen avond over  het Utopia 2 terrein wanneer hij tassen met eten bij de poort ziet staan met een envelop. Hij tilt het eten naar de silo en verzamelt de bewoners. Als iedereen bij elkaar is begint Gerrit de brief voor te lezen. Een Utopia 2 kijkende familie wil de bewoners een hart onder de riem steken na al het harde werk van dit weekend. Omdat we zien dat jullie helemaal kapot zijn en toch met zijn allen hebben lopen opruimen. Konden jullie wel wat krachtvoer gebruiken dachten we zo. Wij eten thuis ook een mooie rijsttafel. De streams staan aan en wat onze kinderen betreft zitten we daarom samen aan één tafel,  leest Gerrit voor. De woorden en het eten word met lof ontvangen. De   bewoners schuiven aan tafel en genieten van het feestmaal terwijl ze verhalen delen over dit weekend. Nadat de buikjes vol zitten wil Jessie nog een financieële update geven van het weekend. De Hollandse Avond en de markt hebben gezamenlijk een winst opgeleverd van ruim twaalf duizend euro. Hebben jullie ook genoten van het succesvolle weekend van de bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *