Jessie heeft kritiek op Mariska en bespreekt het met Hiske

Jessie heeft kritiek op Mariska en bespreekt het met Hiske

Hiske zit achter de computer als Jessie haar aanspreekt. Is het niet belangrijk om met Mariska te praten dat ze wat taken af gaat staan vraagt hij. Het gaat niet goed. Niks meer gaat goed voegt hij eraan toe. En legt verder uit dat de bestellingen niet goed gaan en het beantwoorden van de mailtjes ook niet. Ze reageert nergens op zegt Jessie. Dat is apart reageert Hiske. Ze vindt dat er inderdaad naar de mails gekeken moet worden. Ze wil heel erg veel doen maar het is voor ons ook wel belangrijk dat het goed gebeurt gaat Jessie verder. De twee praten nog even verder. Zullen Hiske en Jessie Mariska aanspreken op haar taken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *