De bewoners brainstormen over een leuke groepsactiviteit

De bewoners brainstormen over een leuke groepsactiviteit

Een aantal bewoners zitten gezellig bij elkaar in de silo. Er blijven steeds minder bewoners over en daarom hebben ze het plan opgevat om een gezellige leuke groepsactiviteit te plannen. We hebben heel erg de behoefte aan leuke dingen te doen roept Jessie naar Hiske. Merel laat weten dat ze graag quad wil rijden, maar daar denkt Franny anders over. Dat vind ik allemaal niks man reageert Franny. Dat vind ik eng voegt ze eraan toe. Mylène stelt paintballen voor, maar uiteindelijk lijken ze gezamenlijk nog niet tot een besluit te komen. Met welk idee zal er uiteindelijk gerealiseerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *