Gerrit gunt Jessie de winst, maar of dit ook andersom zo is?

Gerrit gunt Jessie de winst, maar of dit ook andersom zo is?

Mylène heeft net bij Franny aangegeven dat ze het niet erg vindt om langer te blijven als ze zo Jessie eruit kan werken. Ze is er namelijk klaar mee dat Jessie met haar speelt om zo anderen eruit te werken. Ze uit haar frustratie bij Gerrit. Gerrit geeft aan dat hij goed moet nadenken over wat hij moet gaan doen. Wat Jess de afgelopen dagen allemaal tegen mij heeft gezegd… begint hij. Het lukt hem niet om zijn zin af te maken. Mylène vindt het ook erg heftig. Ik ben heel benieuwd of Jessie het mij überhaupt gunt, want ik denk van niet gaat Gerrit verder. Aan de andere kant van het terrein hebben Jessie en Merel geen goed woord over voor Gerrit. Ik kan niet tegen dat achterbakse schijnheilige gedoe zegt Merel over de houding van Gerrit. Zijn wij dan de enigen die het zien vraagt Jessie zich af. Merel denkt dat dit komt doordat zij niet beïnvloedbaar zijn. Hij is veranderd van iemand waarmee je kon lachen naar een huichelaar vindt Jessie. Met wie zijn jullie het eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *