Mylène wil graag langer blijven op Jessie weg te werken

Mylène wil graag langer blijven op Jessie weg te werken

Alexandra heeft net de poort verlaten en haar goede vriendin Franny, barst in tranen uit. Gerrit en Mylène vangen haar op wanneer ze alleen achterblijven bij de poort. Nadat Franny gekalmeerd is wil ze toch iets kwijt. Ik zie nu pas in hoe erg je gebruikt wordt. Mylène zegt niets maar geeft Franny een bevestigende glimlach. Ze vermoedt dat ze heel ver in de finale gaat komen dit omdat Jessie en Merel weten dat Mylène niet streeft naar de winst. Franny had gisteren al opgemerkt dat Jessie niet zo geliefd is bij het publiek als ze dachten. En vraagt of Mylène het erg zou vinden om langer te blijven. Als we kans hebben om Jessie eruit te stemmen, ja prima antwoordt Mylène. Hij speelt, dan speel ik ook benadrukt ze doelend op de vijf keer dat Jessie Mylène op de bank heeft weten te krijgen. Zal Jessie de volgende zijn die op de bank terecht komt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *