Alexandra heeft Utopia 2 definitief verlaten

Alexandra heeft Utopia 2 definitief verlaten

Het moment is daar dat Alexandra Utopia 2 moet gaan verlaten, dit heeft de groep eerder besloten. Alexandra heeft met de hulp van Franny haar kist al voor de poort gezet. Wanneer ze wacht op de andere bewoners praat ze zichzelf moed in. Niet huilen, niet huilen, niet huilen. Als iedereen is verzameld bij de poort, begint ze aan haar speech. Utopia wat heb je mij mooi gemaakt. Wat heb je mij sterk gemaakt. Ik heb heel veel geleerd en af en toe teveel borreltjes op gehad, maar voornamelijk heb ik plezier gehad. Na een aantal bedankjes rond ze haar speech af. Ik ga naar huis vervolgd ze. En kan nauwelijks haar emoties bedwingen en gaat de bewoners één voor één langs voor een knuffel. Doeg schatjes, geen ruzie meer maken zijn haar laatste woorden voordat ze Utopia 2 verlaat. Mylène en Gerrit vangen Franny op die in huilen uitbreekt. Het avontuur van Alexandra zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *