Alexandra geniet van haar laatste maal in Utopia 2

Alexandra geniet van haar laatste maal in Utopia 2

De bewoners hebben ter ere van het naderende vertrek van Alexandra een lunch georganiseerd. Vanwege de drukte afgelopen weekend was een afscheidsdiner afgelopen avond, zoals wel vaker wordt gedaan, niet haalbaar. Nou jongens, mijn laatste maal met jullie zegt Alexandra als het geleverde eten wordt uitgepakt. Als ze klaar is met eten staat het huilen haar nader dan het lachen. Ik ga jullie echt missen, je krijgt echt een band met elkaar. Ik heb het vaker gezegd, maar ik hou echt van jullie benadrukt ze in een emotionele speech. Alexandra probeert Mylène een beetje op te peppen. Tijdens de lunch lijkt Hiske het ook niet helemaal droog te kunnen houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *