Gerrit wil wat kwijt aan Mylène, gelukkig begrijpt ze hem

Gerrit wil wat kwijt aan Mylène, gelukkig begrijpt ze hem

Als Mylène de telefooncel uitloopt stapt Gerrit op haar af. Het enige wat ik even tegen je wilde zeggen is, ik was geswitcht als het erom zou gaan spannen zegt hij. Gerrit geeft verder aan liever de lieve vrede te bewaren op dit moment en later te gaan kijken hoe get gaat lopen. Mylène reageert begripvol. Ik weet het zegt ze. Wat ik gisteren wel heel mooi vond, Alexandra geeft echt wel een tegengeluid eindigt Gerrit het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *