Bas en Beau hebben een romantisch avondje

Bas en Beau hebben een romantisch avondje

Beau en Bas hebben geen relatie maar toch loopt het niet zo lekker tussen de twee. Afgelopen zaterdag is Billy heel amicaal met Bas geweest. Dit is ook Beau opgevallen. Toen Billy haar excuses aanbood vertelde Beau dat ze er al langer mee zit dat Bas wel erg amicaal is met andere vrouwen.

Jeroen heeft ook de twijfels van Beau nog meer aangewakkerd door haar te vertellen dat hij heeft gehoord dat meerdere mensen denken dat Bas een spelletje met Beau speelt. Beau praat niet makkelijk over haar gevoelens maar lucht toch haar hart bij Madilia. Beau weet niet zo goed wat ze met Bas aan moet. Speelt hij een spelletje of zijn deze geruchten er alleen maar om te stoken? Bas en Beau hebben nog geen woord tegen elkaar gezegd en na het gesprek met Madilia besluit de Beau op hem af te stappen. Ze is benieuwd waarom Bas haar al de hele dag negeert. Ik negeer iedereen laat Bas weten. Het blijft vervolgens even stil. Maar na een tijdje komt er toch een goed gesprek op gang. Het zit Bas dwars dat Beau nog van alles dwars zit nadat ze hun issues al hadden uitgepraat. Vooral het feit dat Beau heeft gezegd dat Bas zijn gedrag actie reactie is, zit hem niet lekker. Na een lang gesprek komen de twee eruit en lijkt alles weer goed. In de avond besluit Romy de twee een zetje in de goede richting te geven door ze in de caravan te verassen met twee glazen champagne. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:46

    Is ze nu echt zo dom heeft ze het niet door dat Bas met haar speelt.
    Als je hier uit gaat moet je toch weer te werk ,en ze zien je alleen van die beelden met haar en Bas.
    Waarom geeft Romy hun nu Champagne wat denk je dat het gaat kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *