Billy denkt dat Beau er moeite mee heeft dat Bas erg amicaal is naar vrouwen

Billy denkt dat Beau er moeite mee heeft dat Bas erg amicaal is naar vrouwen

Het loopt niet zo lekker tussen Bas en Beau. Dit komt allemaal door afgelopen zaterdag avond. Billy zou toen te diep in het glaasje hebben gekeken en hing vervolgens wel erg om Bas heen. Billy bood hiervoor gisteren haar excuses aan bij Beau.

Bas is erg nieuwsgierig en vraagt daarom aan Billy wat zij tegen Beau heeft gezegd. Billy vertelt dat zij niet heeft gemerkt dat het zo heftig was en dat Beau het Bas niet kan aanrekenen. Als antwoord daarop zei Beau dat ze niet boos is op mij. Van jou weet ik dat jullie vrienden zijn, maar hij flirt ook met Romy en Demi zei ze toen. Ik denk dat Beau er moeite mee heeft dat jij erg amicaal bent naar de vrouwen in dit huis legt Billy verder uit. Bas antwoordt dat het amicaal zijn tijdens Utopia Valley niet van twee kanten kwam. Billy is het daar wel mee eens. Ik dacht dat het wel kon omdat jij en ik zij vrienden zijn. Jij bent de enige waarmee ik zo’n dolletje kan maken en waarbij het geen verkeerde intenties opwekt laat ze aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *