Interview Patrick voordat hij Utopia verliet

Interview Patrick voordat hij Utopia verliet

We gaan nog even terug in de tijd, het bewogen vertrek van Patrick. Voordat de oud bewoner de wijde wereld in trok is er nog een interview afgenomen. Benieuwd hoe hij zijn leven in Utopia heeft ervaren? Lees het hier!

Wat is je eerste reactie?
“So be it. Het hoort erbij. Het is een tijd van komen en een tijd van gaan. Meer kan ik niet zeggen.”

Wat is jouw mooiste moment binnen Utopia geweest?
“Dat zijn er heel veel. Er is niet één mooiste moment. Het moment van binnenkomst, het moment dat de vriendschap ontstond tussen mij en Gi. Ik ben nu nog flabbergasted. Het is moeilijk om nu terug te blikken. Het is een topervaring geweest.”

Wat was je zwaarste moment?
“Mijn zwaarste moment was toen ik mijzelf in de spiegel keek en dacht damn, ik ben aan het afdwalen. De ruzies, de eikel die ik kan zijn af en toe. Dat dingen negatiever gaan dan je zou willen. Je hebt uppers en downers in het leven. Het zwaarste moment? Ik denk nu.”

Hoe heb je het laatste uur, anderhalf uur beleefd?
“Wat komt, dat komt. Aan de ene kant heb ik me erbij neergelegd.No hard feelings. Aan de andere kant, als ik er niet uit gestemd zou worden, zou het alsnog een nieuwe start voor mij zijn. Want negentien stemmen krijg je niet voor niets. En dat is gewoon een leerles. Het had niet zo mogen zijn. Ik sta nu hier.”

Je hebt binnen Utopia liefde en liefdesverdriet opnieuw leren kennen. Welk gevoel neem je mee naar buiten?
“Liefde. Het is een woelige tijd geweest. Ik heb een onwijs mooie tijd met Collie gehad. Ik ben ondanks alle schommelingen die we gehad hebben haar dankbaar hoe ze met een koevoet die muur om mijn hart heeft weggebroken. Natuurlijk voelt het in het begin heel naakt, maar ik ben heel dankbaar dat ik gewoon op die manier een spiegel heb gekregen van; hey wie ben je nou eigenlijk als je verliefd bent. Geen slecht woord over niemand. Alle verantwoordelijkheden liggen bij jezelf.”

Ook denkt Patrick dat hij beter niet verliefd had kunnen worden. Als ik dat word dan ben ik mezelf niet meer, dat was mijn grootste valkuil. Patrick spreekt ook nog over de verstandshouding met Wilco. Ze botsten regelmatig maar dat komt volgens Patrick dat ze erg veel op elkaar lijken. Vuur en vuur geeft alleen nog maar meer vuur. Geen slecht woord voor Col en Willie.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anthony at 14:29

  Dat Patrick niet het achterste van zijn ting laat zien kwa wilco snap ik heel goed zo is Patrick niet om nu buiten de poort wilco een trap na te geven
  Maar goed aan de ene kant dat Patrick er uit is anders had hij toch geen rust gekregen met die gekke wilco en gegarandeerd dat de bom op korte tijdt gigantisch ontploft en was het leed niet te overzien geweest dan had Patrick op zijn minst Wilco ziekenhuis rijp geweest

  Patrick heel veel sterkte en jij redt het wel

 2. anneke at 14:12

  Heb het vermoeden dat hij niet de waarheid spreekt hij hoeft zijn eigen niet in te houden van mij scheld lekker op die Wilco hij was en blijft een rat

  • Johan at 13:36

   dat noemen ze realiteit. die rat die jij bedoeld heeft helemaal gelijk. Wilco staat voor iedereen klaar als het moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *