Paniek om een taart in Utopia

Paniek om een taart in Utopia

Paniek in Utopia, vanmiddag is er een verjaardagsfeest maar er is geen taart binnen gekomen met de boodschappen! En een feestje is niet compleet zonder taart natuurlijk.

Laura is boos en niet zo’n beetje ook, de taart is niet geleverd en gaat dan ook op zoek naar Colinda die de boodschappen altijd regelt. Het duurt even voordat Colinda gevonden is en in die tussentijd wordt er regelmatig gevloekt. Als Laura Colinda gevonden heeft in de horeca keuken legt ze het nog eens uit. De taart is niet mee gekomen. Ik ga bellen antwoordt Colinda, ik heb immers een taart beloofd! Eerst kijken Tineke en Colinda de boodschappenlijst nog eens na, de rest van de verjaardagsspullen zijn wel gearriveerd, raar! Colinda besluit de bakker te bellen maar krijgt niemand te pakken. Maar Colinda geeft niet op en gaat op zoek naar iemand die nog een taart kan regelen. Uiteraard niet te duur, want de bewoners zitten nog steeds een beetje krap. Uiteindelijk vindt Colinda een taart die nog op tijd geleverd kan worden. Gelukkig maar!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:06

    En nog even dit ze hebben bijna geen geld meer ze hebben toch allemaal geld gekregen Waarom gebruiken ze hun eigen geld dan niet voor de boodschappen bestel elk apart op wat ze willen hebben heb je ook geen ruzie dat die te veel eet en van een ander en ieder betaald zijn eigen boodschappen zo opgelost
    Was het maar zo makkelijk maar ze moeten goed na gaan denken en niet denken o dat kan ook nog wel en vergeet geen drank of sigaretten want dat mag niet ontbreken

  2. anneke at 13:56

    Jullie lopen de hele dag niks te doen ga zelf een taart bakken er zijn zoveel mensen er kan er gerust wel eentje bakken zoek op de laptop een recept en bakken maar hup kom op Tineke lijkt me wel iemand die bakken kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *