Utopia nieuwtjes 4 maart

Utopia nieuwtjes 4 maart

De Utopia nieuwtjes van 4 maart kun je hier terug vinden. Alle kleine gebeurtenissen hebben we op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen!

  • Gio heeft vanmorgen de koeien gedaan.
  • Gabriëlle heeft zich weer uitgeleefd in de gym.
  • Stress om geld blijft in Utopia, zo wil Chris ondanks zijn bonus die hij in de bv terug gestopt heeft wel kunnen roken. Mark hoort het aan en antwoordt dat ze gewoon te luxe geleefd hebben. “Vroeger” deden 15 bewoners het met 1 pakje. Maar het komt goed Chris, maak je maar niet druk. Ik snap jou kant en we lossen het op.
  • Wederom een tattoo klant voor Utopia Ink! Laura en Joey hebben weer wat te doen. De klant heeft het cadeau gehad van haar man.
  • Wilco werkt weer aan het scheve wellness huisje, zou hij er  dan toch vertrouwen in hebben gekregen?
  • Gabriëlle belt de drukker, vrijdag wordt Utopia magazine als het goed is geleverd. De drukker wil graag ook nog een keer afspreken om het vervolg te bespreken mochten er meerdere edities gemaakt worden. Gabriëlle vindt dat een top idee.
  • Nicole en Bjorn bespreken hun post. Sommige acties worden verkeerd begrepen, en dan wordt je al snel minder populair. Volgens Nicole veranderd dat heel snel. Er zullen altijd mensen zijn die een mening over je hebben. Bjorn vindt het wel grappig dat mensen denken dat hij niet zichzelf zou zijn…
  • Gio en Bjorn gaan straks samen zitten voor de Utopia markt, er moet nog van alles besproken worden. Mark oppert een andere indeling wat mogelijk later deze dag besproken wordt. Hoe zou dat af gaan lopen?
  • Ivan is druk bezig geweest met het beitsen van de gym.
  • Een kapper in Utopia, ze neemt de bewoners die willen onder handen.

Uiteraard vullen we dit bericht nog aan gedurende deze dag. Kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *