Post voor Nicole en Bjorn

Post voor Nicole en Bjorn

Goedemorgen! LauraB liep vanmorgen naar de brievenbus en ontdekte post. Dit keer zijn Bjorn en Nicole de gelukkige die mogen genieten van bericht van het thuisfront.

Nicole krijgt veel en ook een grote doos. Zodra Nicole deze open maakt komt er een grote ballon uit met een foto van Ivan en Nicole. Voor de allerliefste staat erbij. Deze heeft ze ontvangen van haar moeder. Haar moeder wil het liefst in maart op bezoek komen. En zal het positief houden, ze heeft ook contact met de zus van Ivan. En veel mensen vragen naar haar tekeningen. Ivan is altijd welkom, jullie zijn een knap stel. Hou van elkaar en geniet!  Ivan zit naast Nicole op de bank en leest hier en daar wat mee. Een buurmeisje van Nicole is fan van Nicole en wil graag een handtekening. Verder gaat het niet zo goed met haar ex hij zit aan de morfine, Nicole vind dat echt k*t en wordt er zelfs emotioneel van. Verder was het erg leuke post aldus Nicole, positief is ook wel eens een keer fijn!

Bjorn ligt op bed zijn post door te nemen, ontwaken met post is ook wel fijn. En hij heeft ook aardig wat. Er is een speciale app in de familie waarin iedereen elkaar op de hoogte houdt van wat Bjorn allemaal uitspookt in Utopia. Ook wordt over Facebook gesproken, dat gaat helemaal los. Ook willen sommige wel geld lenen voor een grasmat. Verder laat Bjorn niet veel lost over zijn post, mocht hij meer vertellen vullen we dat uiteraard aan! Een ding is zeker, hij geniet er wel van met zo nu en dan een traan. Maar dat mag de pret niet drukken!

Ballon voor Nicole

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anna at 10:36

    Heel goed Bjorn de post is prive die hoef je niet met andere te delen, als ze elkaars post lezen word er altijd bij sommige inwoners over geroddeld….Als moeder zou ik het niet prettig vinden als mijn kind het liet lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *