Colinda voelt zich bedreigd door Tineke

Colinda voelt zich bedreigd door Tineke

Het klets moment op het rokersbankje heeft weer plaats gevonden. Dit keer niet Laura en Laura maar LauraB en Colinda. De twee bespreken de nieuwe aanwinst Tineke.

Colinda vertelt wat ze van de nieuwe bewoonster vindt, het is een lieve maar ook dominante vrouw. En dominant in de zin van ik moet, ik wil en ik zal. Dat is ook waarom ik op haar heb gestemd want ik hou van iemand met haar op de tanden. Maar als dat zo is dan komt mijn eigen dominante kant omhoog. LauraB hoort het aan en schat dan ook in dat Colinda en Tineke snel een confrontatie zullen hebben. Colinda vermoed dat dat ook wel zo is, maar ze had dat bij oud bewoonster Vanessa ook al. Bij haar dacht ik het ook, maar met haar ben ik nooit gebotst. Maar dat ligt ook aan mij hoor, ik paste me toen heel erg aan. Nu niet meer!

Dan gaat het gesprek al snel over naar een ander onderwerp, Wilco. LauraB begint erover en is benieuwd hoe het nou precies zit tussen de twee. Wilco is een ‘vriend plus antwoordt Colinda. Het is leuk voor hier. Ik vind hem leuk, ik vind hem gek. Maar vertrouw ik hem? Nee… Maar dat is meer om het feit hoe hij zich gedraagt in een relatie en zijn houding hierin. Ook is ze blij dat Patrick weg is, het geeft rust in de groep. Maar ze is het niet eens met de sloop actie van Wilco, alhoewel ze het wel snapt. Het waren gewoon frustraties. LauraB keurt de actie van Wilco ook niet goed en is blij dat de groep Patrick nog geholpen heeft voordat hij vertrok. Zou het allemaal goed blijven tussen Wilco en Colinda? Of moet Colinda zich straks nog meer bedreigd voelen aangezien Tineke Wilco ook wel leuk vindt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 00:01

  tja , presies wat ik voorspelden , dat wordt wat , dat wordt hommels daaro , wilco moet zo meteen niks meer hebben van colie , tja hij heeft bereikt wat hij wilt , patrick is weg , en dan moet colie plaats maken , van wilco , ik hoop ook dat colie eind april eruit gaat en dan wilco , of wilco eerst en dan colie , oprotten met die 2 . laatste half jaar wil ik rust . dat wordt eg ruzie tussen colie en tineke en wilco geniet daarvan . steuk zooitje daaro.

 2. anthony at 14:34

  Ik heb het gezegt nu Patrick eruit is zal Colinda de volgende zijn die wilco eruit werkt begint zich nu langzaam te ontwikkelen en reaal te worden

  He dat ik gelijk ga krijgen is soms gewoon niet leuk meer

 3. Mjo at 12:07

  Hahaha die Colinda toch, ze voelt zich bedreigd door Tineke.

  Bij binnenkomst van Tineke had ik al meteen het gevoel dat dit niet lang goed gaat tussen Tineke en Colinda.
  2 vrijwel gelijke karakters gaat niet nooit lang goed, dat gaat botsen.

 4. anneke at 11:23

  En mensen wat schreef ik Tineke is gek ook Wilco jullie met hoe weet je dat ,,,ik heb het gelezen in haar verhaal wat ze schreef daar hoef je geen glazenbol voor te hebben
  Zometeen komt in plaats van Patrick en Wilco ,,,,,Colinda en Tineke ruzie ik hoop het niet ik denk niet dat Wilco wat in haar ziet hij heeft zijn speeltje Colinda

 5. adriana46 at 11:18

  Nou als Colinda bang is voor haar “relatie” met Wilco, ahum, moet je dat een relatie noemen. Zover er iemand voor open staat. Inwoner van Utopia te worden, okay, maar dan een relatie opstarten…. met een van de andere Utopianen. No way! Ik neem ook niet aan dat dit vanuit de zendkamer als opdracht wordt gegeven, zo ja dan zou ik direct weer “mijn kistje” pakken! 🙂

  Het viel mij op dat Tineke, 60 lente’s “jong” aangaf Wilco wel “leuk” te vinden, dat kun je dubbelzinnig oppakken, kijk ik vindt die Ivan best een man met karakter, wel aardig, maar zou ik naar Utopia gaan, geen haar op mijn hoofd die eraan denkt iets op te starten met een van de Utopianen. Vriendschap dat doe je automatisch, maar dat is voor mij niet tussen de lakens, ook niet voor de tijd dat je er zit. Dat is vaak een kreet die de Utopianen uiten. Zelf hecht ik meer waarde aan mijn emoties en lichaam, dus sta voor zoiets absoluut niet open. Voor de Utopianen: ze doen maar.

  Maar even terug, concreet: Tineke vindt dus Wilco leuk…… okay als dat leuk inhoudt dat ze dan een relatie zou willen opstarten met Wilco, een man van 51 jaar en met wat voor een karakter….. nou ik vind heel die Wilco een eerste klas griezel, ik zou er het liefste met een bochtje omheen lopen.

  Maar tot zover mijn mening.
  Voor Utopia zal gelden: niets is wat het lijkt…………….. en soms hoop ik dat dan ook maar, dan valt alles misschien nog wel mee……. of juist niet? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *