Is de relatie van LauraB en Joey weer goed?

Is de relatie van LauraB en Joey weer goed?

De vraag in dit bericht is: Is de relatie van LauraB en Joey weer goed? 

Even was dit echt de vraag die menig streamer zich stelde, zeker na het verdriet van LauraB: LauraB in dikke tranen.

Deze vraag die in het bericht staat, is door de foto van dit bericht dan ook wel beantwoordt!

“Ik heb eerlijk antwoord gegeven, nu wil ik weten hoe jij er over denkt”, zegt Joey tegen  LauraB.

Joey denkt dat de relatie buiten de poorten van Utopia gewoon moet kunnen gaan: “Of het nou hier of buiten is, volgens mij verandert er geen moer aan.” Laura B zegt dol op hem te zijn, maar zal later duidelijk antwoord geven op zijn vraag.

De twee besluiten een rustig plekje op te zoeken, zodat ze een brief naar elkaar kunnen schrijven. Soms is het immers fijner om je gevoelens op papier duidelijk neer te zetten, zodat je dit altijd nog eens terug kunt lezen en zo duidelijk inzage in de gevoelens van je partner krijgt en wat onduidelijk is kun je met elkaar bespreken. Wij, jullie redactie denken wel dat dit werkt. Want hoe indrukwekkend was gisteren niet het fragment, waarin Nicole haar afscheidsbrief aan Ivan voorleest! Afscheidsbrief Nicole

Wat denken jullie, zullen LauraB en Joey hun relatie beter kunnen bespreken, nadat ze de brief van elkaar gelezen hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *