Tineke haar droom komt uit

Tineke haar droom komt uit

Tineke heeft naast een minigolfbaan in Utopia nog een andere droom. Ze zou graag iets met huwelijken gaan doen binnen het realityprogramma. En die droom lijkt nu uit te komen want ze heeft een heel leuk mailtje ontvangen met een heel leuk verzoek.

Bjorn en Tineke zitten achter de laptop en lezen een mailtje. Tineke leest ook een deel hardop voor: “Hoi Tineke, ik heb mijn vriendin een tijdje geleden ten huwelijk gevraagd en wij willen dus trouwen, maar aangezien zij nu zwanger is willen wij dit graag nog dit jaar doen. Nu begrijp ik dat jij iets met bruiloften wil doen! Zou jij of iemand anders mij dit kunnen laten weten?”

Bjorn vindt het echt kicken en Tineke is uiteraard door het dolle heen ze geeft haar medebewoner een high five van enthousiasme. Ik ga er echt duizend procent voor. Ik vind dit echt zo gaaf voegt de kersverse nieuwe bewoner eraan toe. Het verzorgen van huwelijken hebben we al eerder gehoord. Tijdens Utopia 2014 wilde Robin hier ook graag mee aan de gang. En het lijkt nu dan toch uiteindelijk gaan te gebeuren. We zijn benieuwd hoe dat gaat verlopen, zou het een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. \lisa at 21:00

  wat heeft Wilco te maken met het feit dat Björn en Tineke zo blij zijn ,met het eerste project dat misschien Tineke gaat doen?

 2. Druif at 20:28

  Hij is van het begin af aan al een aso geweest . Het is een vuil vies goor mannetje die er zo snel mogelijk uit moet . Patrick had misschien een probleem pdd NOS of autisme oid , maar was wel sociaal op zijn manier . Dat is iets anders als onopgevoed,asociaal , met z’n grote betweterige m…

 3. Toet at 19:48

  Ik zie net die Wilco op de t.v.tekeer gaan wat een asociaal is dat.Een oproep aan de mol gooi hem er uit .Dit is niet normaal

  • anneke g at 00:04

   Geweld dat moet toch ook bestraft worden hij lokte het zelf uit hij had zich er niet mee moeten bemoeien wat er tussen Gabriella en Patrick gebeurde die Gabriella is een aansteller hij had naar buiten moeten gaan maar hij viel hem tot twee keer aan (duwen) maar omdat Patrick er nu uit is krijgt hij geen straf hij had ook een week moeten schoonmaken o nee daar hebben ze nu iemand voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *