LauraB in dikke tranen.

LauraB in dikke tranen.

De normaal goed lachende LauraB zit nu met tranen op bed. Mark was opgevallen dat ze verdriet had en vroeg zich af wat er aan de hand was. “Heeft het misschien te maken met Joey”, vraagt Mark. LauraB antwoordde. “Het is niet altijd even makkelijk om hier iets te hebben, ik word er schijtziek van dat je hier nooit normaal met elkaar kan praten”. Mark gaat naar Joey om verhaal te halen en zegt tegen Joey, “Maar er is niets tussen jullie”? Joey zegt terug, “Ik wil er wel over praten, maar ik denk dat het verstandig als ik dat eerst met haar doe, maar het gaat heel goed”. LauraB heeft hem gevraagd hoe hij denkt over hun relatie buiten de poort van Utopia. “Ik wil in principe gewoon met haar door, alleen ik hoop dat we daar dezelfde verwachtingen bij hebben”, zegt Joey tegen Mark. Joey besluit om naar zijn vriendin te gaan, echter wil zij even alleen gelaten worden.

Gabriëlle komt ook kijken en zegt, “Als ik zielig ben, dan zijn jullie er voor mij, ik wil niet dat je huilt”. LauraB zegt, “Er is geen ruzie, maar ik heb geen zin om hem lastig te vallen met vrouwengezeik”.

Wat zou dat vrouwengezeik dan wel niet zijn om zo in tranen te zitten?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. adriana46 at 19:05

    Foei LauraB, dit noemen wij geen vrouwengezeik! Dit is onze diepgang!
    Gezeik, fout, doortastendheid, zit er toekomst in…… !

    Vooruit en op jouw leeftijd LauraB ook belangrijk: zit er bij hem nog “muziek” in. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *