Mark gaat voor de naald

Mark gaat voor de naald

We weten inmiddels dat Laura en Joey kunnen tatoeëren, nu moest Mark er aan geloven. Op Mark’s rechterpols komt dan ook zijn allereerste tattoo.  Wat zou de tattoo kunnen zijn voor de man van de cijfers, juist cijfers, daarom komt de datum te staan van zijn intrede in Utopia. Met Laura en Joey willen ze een grap uithalen voor Wilco en komt er op zijn rug te staan “LE LUIFEL”, met grote letters. Om het helemaal echt te laten blijken doen Laura en Joey er vaseline erop en afgedekt met plastic folie, bij het verwerken van de grap hebben ze zelf al heel wat lol.

Tatoeage voor Mark 2

Wilco ligt op bed en als Mark het laat zien, trapt Wilco er volop in. Wilco zegt, “Je bent niet goed wijs man, zo fucking groot”. Wilco wil nog even wachten met de tattoo van de frietkraam. Mark wilde niet verder dollen met Wilco en gaf uiteindelijk toe dat het maar een grap is.

Zal Wilco inderdaad een tattoo laten zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 19:15

  Leuk weer humor in de loods. Dit verademt. Voor hen maar ook voor ons. Wij zien natuurlijk het liefste een mooie samenleving. Het Utopia dat zou moeten worden neergezet zoals de bedoeling was in 2014 en waarvan wij nu een tweede jaar meemaken. (en wie weet – dat ligt aan de kijkcijfers en de daaruit voorvloeiende inkomsten voor Talpa/dhr. JdM) De Eurootjes dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Zelfvoorzienend zijn dat was destijds het ideaal (als een van de weinige) van Nicoline. (of zij haar droom in Portugal ooit nog waar gaat maken zullen wij dan ook nog wel via de media meekrijgen).

  Dus geld is toch de factoor waar de wereld om draait, wel of geen Utopia, wel of geen idealen, wel Euroottjes…………………………………. maar …………………….. ik dwaal af.

  Dus gelukkig is er weer humor binnen de poorten, dat wat wij als kijker, streamer en deze website volgers willen zien en horen. Die grap van Mark is super. En ik had niet anders verwacht als dat Wilco daar direct in zou trappen. (kleine heethoofd!).

  De vraag die jullie ons stellen…….
  Ja ik denk wel dat Wilco inderdaad een tattoo laat zetten. (hij is er in ieder geval gek genoeg voor en zal snel in een opwelling handelen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *