Gio heeft de borstel van Colinda gesloopt

Gio heeft de borstel van Colinda gesloopt

Gio had net voordat hij “ruzie” kreeg met Naomi iets op te biechten, hij moest wat bekennen aan Colinda. Hij vertelde haar wat er hem precies dwars zat…

Ja zegt Colinda tegen Gio, zeg?! Ik kan het niet zeggen antwoordt Gio. Wat sta je hier nou te klooien met Gio vraagt Wilco die er even bij komt staan. Hij wil iets opbiechten maar hij durft het niet antwoordt Colinda. Iets aan Naomi opbiechten vraagt Wilco door. Nee naar mij zegt Colinda. Ik heb eerst een vraag zegt Gio, zijn de koeien belangrijk voor je? Natuurlijk zijn die belangrijk antwoordt Colinda. En klaver, vindt je klaver een mooi beest of niet vraagt Gio door. Ja is het antwoord van Colinda en je houdt wel van hem toch vraagt Gio erachter aan. Natuurlijk zegt Colinda het is op de trouwdag van mijn vader en moeder geboren. Ohh dat is wel heel mooi ja gaat Gio verder, maar is het dan ook echt dat je om hem geeft. En denkt het is wel echt mijn beest ook? Colinda antwoordt ik woon hier dus het is ook mijn koei. Lekker zegt Gio en geeft Colinda een boks. Het zit namelijk zo, hij moest gekamd worden. Ohh met mijn borstel! concludeert Colinda, ik ben al een paar dagen mijn borstel kwijt! Ja zegt Gio en de kam ging stuk maar Colinda kan er wel om lachen. Gio lacht mee en vertelt wat verder, ik zag hem daar liggen en Klaver zijn haren zaten niet. En vanmorgen heb ik hem ook weer gekamd en toen kwam Chris langs. Ik vroeg aan hem van wie de borstel was. Chris moest toen lachen en zei volgens mij is die van Colinda! Dus hij is in bruikleen concludeert Colinda. Ja antwoordt Gio, hij heeft alleen geen handvat meer. Maar ik heb wel een nieuwe voor je! Ik voelde me zo schuldig, dat ik een nieuwe heb gekocht. Gio staat op en wil als grapje de kam van Naomi geven. Gelukkig vind Colinda het niet zo’n ramp, eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 23:58

    Kijk Wilco op de achter grond mee kijken en luisteren en kijken maar ze nam het leuk op ik denk hij gaart zich ermee bemoeien maar nee het liep goed af voor Giorgio

  2. adriana46 at 19:45

    Geweldig zo dit bericht. Leuk ook hoe Giorgio heel subtiel het “ongelukje” stapje voor stapje opbiecht aan Colinda. Zo blij te lezen dat de humor weer terug is in de loods! Als de sfeer zo geweldig blijft is er kans dat ik mij ook eens opgeef als inwoonster 🙂 Even een doel stellen, maar daar verzin ik nog wel iets voor.
    Wat mij opviel is dat die Wilco doorgaat met stom zijn! Jaloerse trekjes op een knul van 21 jaar? De stomme opmerking die hij maakt:
    “Wat sta je hier nou te klooien met Gio”. Rare, domme opmerking !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *