Gio pikt het idee van Naomi

Gio pikt het idee van Naomi

Naomi had een leuk idee om binnen Utopia te doen, ze wilde namelijk een shotje maken. Echter vond Gio dat ook wel een leuk idee en wil dit nu ook gaan doen. Al snel ontstaat er een ruzie tussen de twee geliefden…

Je bent echt een matennaaier aldus Naomi die het op een niet al te serieuze manier tegen Gio zegt. Je wilde het niet een antwoordt Gio, want je was kriebelig grapt hij. Ik vind je echt een kneus gaat Naomi verder, hoe kun je nou zo zijn? Ik vind het echt niet leuk Gio. Gio’s shots wrijft Gio er nog even in. Hoe kun je dat nou doen herhaald Naomi nog een keer. Het is echt iets wat ik wilde en bij mij paste. Wat heb jij met shotjes? Je wil er nooit een, wat moet jij met shotjes?! Rot op man! Gio lacht en een ruzie zoals we gewend zijn is het niet echt. Op dat moment komt Joey de keuken in en Gio zegt tegen hem dat hij eerst shotjes wilde maken met Naomi zou je met mij? Zullen we een shotje maken vraagt Joey die lekker mee speelt. Leuk idee, een van de leukste van de afgelopen tijd. Dan richt Joey zich op Naomi en om het vuurtje nog wat heter te maken vraagt hij of Naomi ook nog iets wil gaan doen. Naomi reageert niet en zegt zoek het uit. Gio plaagt nog even door en Naomi vraagt of Gio serieus zijn idee gaat pikken. Nu kan het ineens wel omdat jij Gio de geweldige bent! Flikker op man! Gio blijft maar doorgaan en Naomi kan haar lach ook niet in houden. De twee kibbelen nog even verder en Gio lijkt Naomi niet zo serieus te nemen. Gio blijft maar lachen en Joey doet gezellig mee… Naomi vindt haar vriendje maar een zielig persoon. En ze neemt haar echt niet serieus. Zou Gio het idee overnemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:53

  Wat denkt ze met die shotjes te bereiken wil ze daar geld mee verdienen ik snap haar voor geen meter zal wel aan mij leggen

 2. adriana46 at 19:33

  Naomi, inderdaad! Wat een kwallig gedrag van Giorgio. Bah!
  Een shotje, dat is jouw ding!

  Weet je wat Gio kan hebben…..? een shotje/schotje hagel (koop een buks) of een schop(je)!
  Het gedrag van een looser. Als je zijn activiteiten onder de lakens/het dekbed niet meerekent, dan presteert hij toch niet veel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *