Patrick verpeste de sfeer in Utopia niet

Patrick verpeste de sfeer in Utopia niet

Laura en Laura hadden vanmorgen een klein gesprekje. Het ging over Patrick die gisteren weggestuurd werd door nieuwe bewoner Tineke.

Terwijl de dames bij de was stonden begint LauraB het gesprek, ze heeft namelijk opgevangen dat verschillende mensen de sfeer in Utopia stukke beter vinden nu Patrick is vertrokken. Volgens LauraB klopt dat niet helemaal en is het een onpasselijke opmerking. Dat lag niet alleen aan Patrick, we wonen hier met vijftien mensen dus dat is echt onzin. Later bespreken de twee Laura’s het met Tineke. Laura beschrijft het als een trap nagegeven en dat is volgens haar niet terecht. Tineke begrijpt dit wel maar schiet in de verdediging en komt er wat later achter dat de Laura’s haar niets verwijten. De mening over de sfeer verbetering is dus nogal verdeeld. Wat vinden jullie, is sinds Patrick weg is de sfeer beter geworden in de loods?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 22:40

  eerlijk gezegt , ben ik eg geschokken van haar gedrag , vorige jaar vond haar aardig , in 1 keer , dat een mens zo kan omslaan , kwa karakter , ik heb dit nog nooit meegemaakt , vooral niet een spiritueel persoon , die zo een misselijk karakter heeft opgebouwd zo gemeen en vies bezig is , ben er eg van geschrokken , eg waar . ben er misselijk van . ze heeft zelfs niet eens door dat ze pest , ook tegenover chris , en duurt niet begint ze ook tegen over andere , gemeen te worden , wilco begint al aardig baas te spelen , vieze opnaaier is het ook , hoop dat hun het te bont maakt , dat iedereen spontaan hun weg stemmen .

 2. joyce madarie zweers at 19:52

  ik schaam me diep , colinda wat een pest wijf is dat , ik kan de niet meer tegen , eerst met die pc nu weer die knop van de machine , ik ben op het moment aan het kijken , ben zo klaar met der , wilco en colinda wat een vies stel , moet zij spiritueel zijn , kwa karakter , zo n iemand is niet zo van karakter , duurt niet lang en verliest zij haar krachten en karma komt om de hoek kijken , geloof ik heilig in , wat wilco nu doet met die ruzie , is gewoon uitlokking , om de groep voor zich te winnen , agressief ventje , pestkoppen , ik ben ook geen fan van patrick , maar die 2 lokken hem uit , nu is hij weg , en nou is de volgende aan de beurt , straks gaat hij met colinda aan de gang , omdat hij haar niet meer nodig heb , want hij heeft nu zijn doel bereikt , zijn eerste , en nu colinda is zijn 2 de doel , daarna wordt het iemand anders weer , maar dan hoop ik dat iedereen hem van te voren door hebben . colinda kan ik eg niet meer zien , wat een doerak is dat , schande voor ons vak . hoop nu dat zij het haasje wordt .

 3. joyce madarie zweers at 19:25

  wordt mooi straks , kunnen we gaan meegenieten .
  oh oh oh , dan gaan we het krijgen , heeft iedereen spijt van dat hun patrick weggestuurd hebben , behalve colinda en wilco , maar dat zijn ook de aan stichters , en nu gaan het krijgen . met die 2 , afwachten dan maar hoe de sfeer dan is .

  • Mjo at 11:43

   Maar in deze kwestie hebben ze wel gelijk @ladybug

   Ook Wilco en Colinda hebben een behoorlijke duit in het zakje gedaan, om de sfeer te verzieken. Zo kan ik er nog wel een paar opnoemen. Dus om Patrick er alleen de schuld van te geven, gaat mij echt wat ver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *