Utopia nieuwtjes 3 maart

Utopia nieuwtjes 3 maart

De Utopia nieuwtjes van 3 maart vindt je hier terug. We hebben alle kleine nieuwtjes op een rijtje gezet zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er zich in Utopia afspeelt.

  • Tineke was vanmorgen vroeg wakker, ze had slecht geslapen. Dit naar aanleiding nadat ze Patrick heeft weggestuurd. Ze zei dan ook tegen Colinda dat het maar in haar hoofd bleef spoken. Colinda denkt dat het allemaal wel goed is met de oud Utopiaan, hij is vast opgevangen. Uiteindelijk is Tineke toch wel blij met haar besluit. Ook dat ze Chris in de groep gehouden heeft.
  • Ivan en Gabriëlle hebben vanmorgen gesproken over Utopia magazine. Het lijkt Ivan wel een goed idee om iemand met betrekking tot het grafische aspect mee te laten kijken. Gabriëlle is in het begin nog niet erg enthousiast maar als Ivan haar verder overhaalt en zegt dat ze echt groot moet denken en een echte uitgever moet benaderen is ze om. Ze gaat snel een mailtje opstellen, wordt vervolgd?
  • Ivan vindt het tijd voor een grote schoonmaak, en spreekt een aantal bewoners aan om op te ruimen.
  • Tineke en Gaby hebben een gesprek gehad over het kinderkoor. Tineke is wel benieuwd hoeveel kaarten er verkocht zijn. Gaby antwoordt 18 op de site en 3 buiten de site, 22 dus! Rekenfoutje? (zie foto) De kaartjes zijn nog verkrijgbaar voor 17 maart.
  • Wilco belt het bedrijf op van de zaag van oud bewoner Patrick, de leverancier komt deze spoedig ophalen als hij een gaatje heeft in zijn agenda.

Uiteraard zullen we dit bericht regelmatig aanvullen. Kom je later even terug? Niets meer missen? Volg ons dan snel op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *