De freesmachine van Patrick gaat weg

De freesmachine van Patrick gaat weg

Patrick heeft Utopia verlaten en er blijft nu een freesmachine over die niemand eigenlijk goed kan gebruiken. Wilco heeft er even naar gekeken en er wordt besloten dat de machine weg moet.

Wilco zoekt Mark op, hij zegt dat de machine verkeerd afgesteld staat. Ik zat net de manual te lezen, en na de eerste twee pagina’s ging ik al voor schut. Die machine mag enkel in een ruimte geplaatst worden met rondom 8 meter speling. Dat hebben die mensen van de machine gedaan toch merkt Mark op. Hij gaat toch weg? Wilco gaat nog even door, misschien hebben ze een fout gemaakt. Dan kunnen we misschien nog zeggen het kan helemaal niet… Snap je waar ik naar toe wil? Er moet links, rechts voor en achter 8 meter plaats zijn. Mark zegt dat hij de zaag wil laten ophalen, zij mogen het apparaat toch niet gebruiken. En een gedeelte van ons apparaat terug willen hebben. Wilco zegt dat hij er gewoon mee mag werken, er zitten geen eisen aan. Ik wil er wel mee werken maar het mag het niet, het ding is verkeerd geplaatst. Mark vat samen wat ze nou gaan doen, de zaag op laten halen en een deel van het geld terug vragen. Vervolgens vertelt Wilco dat Patrick verschillende dingen fout heeft gedaan. Het was er ook een tering zooi. Maar dat maakt niet uit we moeten hem niet zwart l*llen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Therese at 23:01

  Goh Wilco je praat 1dag later Partick nog meer de grond in dan dat je al deed toen hij er nog inzit , dan zeg je in het filmpje laten we hem maar niet zwart lullen hij is er toch niet meer , nog 7 seconde doe je toch weer .
  Het blijkt toch echt dat een prater en een grote stuiterbal bent .
  Net wat Patrick altijd zei jij praat en ik maak wat .
  Patrick kende jou verrrekte goed en door de alle filmpjes ik ook een verschrikkelijk smiegterig ventje dat ben je en zwevende Col net zo.
  over ander halve maand mogen er dan geen 3 uit ??? Wilco ,Colinda en Ivan en dan samen naar het leger des heils Colinda weet de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *