Patrick moet Utopia verlaten

Patrick moet Utopia verlaten

Tijd voor nieuwe bewoner Tineke om te kiezen wie van de genomineerden definitief Utopia zal moeten verlaten. Zij heeft de keuze uit Ivan, Chris en Patrick. Maar wie zal er weg moeten? Tijd om even centraal te gaan en haar keuze bekend te maken.

Tineke ijsbeert heen en weer en als iedereen klaar zit begint ze te vertellen. Maar voordat ze dat doet vraagt ze Chris om naast Patrick en Ivan te zitten. Dat is makkelijker aankijken en vindt ze wel prettig. Vandaag de 3 genomineerden, Ivan Patrick en Chris. Ik heb het best met de beslissing moeilijk gehad. Chris ik begin met jou, ik heb jou ook nodig om mijn droom te kunnen verwezenlijken. Je bent een harde werker en vrouwonvriendelijkheid maar daar prik ik dan doorheen. Dus ik zeg tegen jou dat jij veilig bent. Ivan, ik heb je uitbarstingen gezien en ook een beetje het vrouwonvriendelijke. Maar ik heb je ook zien groeien wat ik fijn vindt. Probeer je wat in te houden, en jou droom is er nog. Patrick je weet het zelf al een beetje, je stemmingen en dat je aan dingen begint en niet afmaakt. Jullie zijn alle twee fantastisch, maar ik heb besloten om toch naar mijn Utopia te kijken. Daar horen stemmingswisselingen niet bij, het moet een groepsgevoel zijn. Patrick jij gaat naar huis. Patrick staat op en loopt weg, hij wil even naar buiten. Gio gaat erachter aan en zit erover te denken om een knaller te maken om niet te gaan. Maar ik doe het niet. Ik zou zeggen blijf lekker antwoordt Gio lachend. Vervolgens volgt er een streamlock… Als het beeld weer terug is zegt Patrick geen idee heeft waar hij naar toe moet. Mag ik je schrijven? vraagt Patrick snikkend. Natuurlijk antwoordt Gio en geeft de uitvinder een knuffel. Laat je kop niet hangen he. Patrick antwoordt het liefste nu te gaan, laat de rest maar… En wederom een streamlock… Gio zegt dat hij het Patrick niet gunt dat hij ’s avonds buiten moet slapen. Wat is de oplossing dan vraagt Patrick, niet gaan? Ik ben benieuwd hoe de groep reageert als ik zeg dat de groep niet gaat antwoordt Gio. Let’s try antwoordt Patrick. Benieuwd wat de groep besproken heeft? Lees dat snel hier terug mag hij blijven of moet hij Utopia echt verlaten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Willt at 11:02

  Patrick had zelf wat moeten regelen voor die tijd om onderdak te krijgen, maar hij dacht in zn hoogmoed waanzin dat hij er eeuwig kon wonen. En nu zit hij weer in de slachtoffer rol, want niemand deugde alleen hijzelf, is nog zielig ook dat hij geen inzicht heeft, zolang hij dat niet ziet zal hij nooit zn eventuele behandeling helpen.

 2. anna at 17:44

  Mjo ik denk met je mee over die drie en ik zal het ook netjes houden,maar ik ben ervan overtuigd dat de boemerang die ze naar Patrick hebben gegooid terug zal komen naar hun zelf!En dan vind ik de opmerking van Manon ook nergens op slaan totaal een ongevoelig mens een kil ijsblok zal zelf ook voor dichte deuren komen te staan!

 3. anneke at 17:03

  He he eindelijk is er voor de meeste kijkers en lezers zo ver Patrick is er uit
  Maar waarom ging het beeld op streamlock mochten ze niet zien hoe blij iedereen was kan wel na gaan wie het meest blij was …..laat me raden Wilco. Colinda en Mark de andere ook wel maar hun het meest
  Ik hoop dat de overige bewoners nu door hebben hoe die drie het hele Utopia in hun macht hebben en wie wordt het volgende slacht offer Chris en Giorgio
  Ben ook blij dat hij weg is maar zal het nu ook gezellig worden geloof het niet er moet altijd wel iemand een slachtoffer zijn
  Hij zal wel niet veel mensen hebben gehad die mee liepen toen hij de poort uit ging goed dat hij de laatste dagen nog steun had van Giorgio

  • Manon at 17:17

   Zal het nu ook gezellig worden? Nu bedoel je toch hopelijk niet dat Patrick voor gezelligheid in Utopia zorgde?? En ik mag hopen dat Giorgio de volgende is die weg mag, kansloos figuur! Een smerig mannetje met dezelfde vieze streken als Patrick! Ben benieuwd hoeveel hij Patrick meegeeft van zijn gewonnen geld, zijn toch zulke vrienden geworden!?

 4. Jolan at 17:00

  Wat een slachtoffer…of toch een acteur??? man man gewoon te zielig om te zien. Patrick 1 advies laat je eens opnemen want er is iets niet goed in jouw boven kamertje….en sbs6 ontsla jullie psycholoog want die weet niet wat mensen screenen is

 5. jantje modaal at 16:49

  Als het Ivan was geweest dan was het forum te klein geweest i.v.m. discriminatie.Nu het echter een zwakkere is roept iedereen halleluja.De agressie van enkele bewoners en daardoor medestanders krijgen,omdat deze bang zijn heeft zijn werk gedaan.Wilco moet voorgedragen voor een lintje.

 6. Manon at 16:47

  Er zijn toch bruggen genoeg in Nederland? Vast wel eentje waar je droog onder ligt Patrick! Nooit van mijn leven dat ik onderdak zou bieden aan die man..

 7. rina at 16:46

  Ik snap niet wat ze allemaal zeuren je weet als je in Utopia komt dat je eruit gestemd kunt worden.
  Dat is namelijk het spel. En geen opvang voor daklozen.
  Er mogen 15 mensen in het huis en geen 16 hij had ook beter zijn best kunnen doen om een aardig man te zijn zoals hij binnen kwam, hij gaat nu inderdaad in de slachtoffer rol.
  Ik hou niet van zulke mensen heel zwak. Blij dat hij eruit moet.

  • Mjo at 17:15

   @rina, dit was geen spel, zoals het volgens de regels dient te worden gespeeld. Maar dit was een gemeen, smerig spelletje en een duidelijk vooropgezet plan van Wilco, Colinda en Mark.

   Ik ga het hier niet optekenen, wat ik nu denk en die drie toewens, want ik hou het graag netjes. Bovendien verlaag ik mij zelf niet tot (hun) een bepaald niveau.

 8. Yvon Janssen at 16:24

  Ja ik kom terug!!!gelukkig heeft Tineke het enigste goede gedaan!!
  En geloof mij die dwaas ligt echt niet onder de brug daar is hij veel te slim voor!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *