Tineke praat met Giorgio

Tineke praat met Giorgio

Tineke vroeg aan Giorgio waarom hij vindt dat Ivan eruit gestemd moet worden. Giorgio zegt tegen Tineke, “De verhouding tussen Ivan en mij ligt niet lekker. Er zijn de afgelopen anderhalve maand dingen gebeurd  die wat mij betreft  niet echt door de beugel kunnen, qua bedreigingen en agressieve dingen. En elke keer als ik hem daarop aan spreekt dat ik het niet oké vindt dat hij iemand bedreigt, dan ben ik de gebeten hond. En eigenlijk heb ik ruim anderhalve maand niet meer met hem gesproken, simpel weg omdat hij in mijn optiek niet meer goed wil maken, en uhhh…. ik ben er gewoon een beetje klaar me met zijn gedrag en KingKong gedoe. Tevens heeft hij mij gekwetst tijdens de stemming met de uitspraak over dat ik vrouwen gebruikt om te winnen”. Tineke hoort het allemaal wel aan, maar zegt niets. Giorgio gaat nog even verder met de woorden, “Daarom heb ik hem drie stemmen gegeven omdat hij vrouwonvriendelijk is”. Tineke vroeg aan Giorgio, “Wat vind jij er nu van dat Patrick 19 stemmen heeft gekregen dan, want dat is niet zomaar natuurlijk”. Giorgio zegt dat het een bepaald clubje is die dat gedaan heeft, en natuurlijk is het zo dat de ene helft is pro Ivan en de andere helft pro Patrick, en ik weet wel, Patrick heeft ook zijn dingentjes die niet goed zijn”. Tineke vroeg ook nog aan Giorgio over Chris, want daar hoor ze hem niet over. Giorgio zegt, “Ik heb zoveel respect voor Chris en ik bewonder hem en ja, het is gewoon een boer en zegt dingen die bij hem opkomen, en die denk dat met hetgeen hij zegt niemand kwetst, die zegt gewoon, “Ik zie het zo en niet anders”, die is recht door zee”. Tineke vroeg, “Hoe zou Utopia zijn zonder Patrick”?  Giorgio antwoorde, “Uhhhh…, ik denk gewoon hetzelfde en niet anders, zelfde als zonder Ivan”. “Heb je nog advies naar mij toe” vroeg Tineke. Giorgio antwoorde, “Ik denk dat je vooral naar jezelf moet luisteren, wat jezelf belangrijk vindt, als het alleen om Ivan of Patrick zou gaan, dan hebben beide hun goede en slechte kanten”. Het gesprek gaat nog wel wat verder, maar luister naar het onderstaande filmpje. Uiteindelijk wil Giorgio geen negatieve dingen zeggen over de drie genomineerden.

Zou het voor Tineke nu moeilijker worden, na het gesprek met Giorgio, wie ze naar huis zou moeten sturen? Bekijk hier het verslag

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anna at 17:53

    Tineke is flink beinvloed wie had gedacht dat een vrouw van haar leeftijd zich zo laat oml*llen door de slechste vrouw die daar zit als de verkering uit gaat met de andere grote bek laat ze hem er ook zeker uitstemmen als er weer stemronden zijn geeft ze hem weer 3 stemmen

  2. anneke at 17:23

    Utopia zonder de 2 roddel tante’s zonder Wilco die mensen tegen elkaar opstookt maar we blijven er naar kijken hoe er mensen getreiterd worden het mag allemaal maar
    ik blijf kijken af en toe maar dit blijf ik lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *