Wilco heeft de troon van Patrick gesloopt

Wilco heeft de troon van Patrick gesloopt

Terwijl Patrick zijn spullen aan het inpakken was en aanstalten maakte om Utopia definitief te verlaten is er nog iets gebeurd. Wilco was namelijk kwaad, waarschijnlijk op Patrick en wat de groep en de buitenwereld nog voor hem wilde betekenen. Niet veel later switchten we van stream en zagen Gio heel kwaad en bijna huilend weg lopen om Patrick uit te zwaaien. Nadat Patrick de poort uit is wordt duidelijk wat Wilco gedaan heeft. Wilco heeft namelijk de troon van Patrick kapot geslagen met de voorhamer. Het is volgens Gio een triest figuur en Naomi benadrukt als de twee naar elkaar toe lopen dat hij zich niet kapot moet laten maken. Ik kan het niet met rust laten aldus Gio. Ook heeft hij snel de troon in de greppel gegooid zodat Patrick het niet zou zien om erger te voorkomen. Gio en Colinda kletsten nog even na van zijn actie. Het was niet oké en ze kan de actie ook niet goedkeuren. Gio vindt de actie mensonterend en dat Wilco uitgerekend dat doet voordat hij weg gaat vindt hij dan ook niet kunnen. En aan de andere kant hij had Wilco ook niet bij zijn kraag moeten pakken geeft hij zelf toe.

Later komt Wilco naar de keuken, Gio zegt hem te begrijpen maar het enige wat je ziet toen wij naar de poort liepen was die stoel. Ik ben nog nooit zo boos geweest, ik kan wel janken. Het is een trieste actie die je gedaan hebt. maar ik snap niet dat je het op hebt kunnen brengen. Wilco antwoordt dat het huisje nog verder gezakt is en dat hij hier verdeeldheid zaaide. Toen werd ik zo kwaad en die woede kwam in mij op. Toen zag ik die troon staan en heb die gesloopt. Puur om het niet tegen hem wilde doen. Gio snapt het maar het had ook anders opgelost kunnen worden. Wilco benaderd dat hij zijn frustratie kwijt moest. Dit wilde hij niet in de groep doen en daarom had hij de stoel gesloopt. Ik snap dat het voor jou heel k*t oogt. Gio benadrukt dat hij daarom de stoel in de greppel gegooid heeft. Het was kleinerend voor hem. Wilco wilde een seintje geven en Gio ziet het als een steek in zijn rug. Wilco biedt zijn excuses aan en benadrukt dat dit voor hem de mildste manier was. Gio vindt het niet echt volwassen gedrag en had gehoopt dat hij het anders had aangepakt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 31 reacties op dit artikel
 1. Mars at 10:58

  Ben kijker van het eerste u ben ik en dol op realitysoaps, reageerde nog nooit maar dit gaat te ver wat een nare man die Wilco.
  Stukje is misselijkmakend en walgelijk om naar te kijken, bahhh

  • Therese at 21:03

   Dit is super WALGELIJK en die militair Nicole ik mag hopen dat ze daar een kleintje krijgt van { Ik zal het netjes houden} Ivan een stuk of 10 en dan in Irak waar die gevlucht is en nooit meer naar toe wilde en nu als hij uit utopia is wel weer ,samen met zijn Nicolletje dan kan ze haar lol op en gun hun beiden echt van uit mijn hart .Egoiisten.

 2. cor at 05:36

  Goed te merken dat Huubje uit de gouden kooi in de regiekamer zit. Het wordt met de week zieker gewelddadiger en respectlozer daar binnen. En wij zijn met zn alle nog zo dom om er (af en toe) nog aandacht aan te besteden. Het is zo een sneu zooitje geworden. Alleen nog freaks..

 3. dogfan at 01:10

  ik vind die wilco zo een engerd en reken maar dat colinda zijn volgend slacht offer wordt want hij vind Tineke leuker ,helemaal nadat col pat 50 euro meegaf zeer hypocriet vind ik ,denk ook at col een nieuw slachtoffer zoekt om ruzie mee te make is al met Bjorn begonnen over de web site ,ook een vies vrouwtje

 4. Klaverboer at 23:47

  Typisch gedrag van een kleine man en meestal een klein pikkie. Bijna alle kleine mannen die ik ken zijn onuitstaanbaar, achterbaks of ziekelijk. Ook zie je dat bij dictators als Hitler, Mussolini en Poetin. Wilco gaat ook over lijken, dus ik ben benieuwd wie hij nu gaat zieken! Door en door rot figuur!!!

  • anneke g at 00:14

   Heb net even het filmpje gekeken en het praten met Giorgio die l*l hannes staat er gewoon om te lachen en dan zeggen dat hij het kwijt moest net wat ik al een keer gezegd heb pak de boksbal kan je ook heel wat agressie kwijt

  • Dawn at 03:13

   En bedankt?? Fijn dat ik word vergeleken met dictators alleen maar vanwege mijn lengte 🙂 En je weet wat ze zeggen… degene die over een klein pikkie beginnen zijn juist degene met een kleine 😉

 5. Ladybug at 22:53

  Ik begrijp Wilco’s daad met die stoel helemaal.Na 4 maanden ellende met die bloedzuigende Patrick moest hij stoom afblazen. Blij dat die vent eruit is.Wat een misselijkmakend toneelspel voerde hij op het laatste moment op.En ja hoor hij kreeg het wéér voor elkaar om de groep te stangen en te verdelen. Hoera dat hij eindelijk weg is.Nu kunnen ze eindelijk zonder getreiter met elkaar verder.

  • anneke g at 23:47

   Dit had niet gehoeven maar omdat dit met Patrick te maken had heeft hij hem gesloopt hij kan ook een boksbal gebruiken dan sport hij nog eens een keer kan hij zijn agressie kwijt had hij eerder moeten doen
   Maar we zullen het nooit eens zijn met het pesten of het geen pesten of wel gek of niet gek geweest is geweest en laten we het nu leuk houden hij is weg en blijft weg

  • Yvon at 00:26

   Ladybug ik ben het weer helemaal met je eens tot het laatst toe heeft hij zich aan gesteld!!het is geen toneelspeler hij staat gewoon op Facebook is lid van verschillende gratis site’s hij woont in Venlo anders als Rienk,want die had geen FB als je dakloos bent gaat dat niet,misschien moeten die mensen die over Wilco praten is even kijken naar Patrick kwal je bent weg…

 6. Elly at 22:49

  wat een misselijk mannetje, die kabouter Wilco, die vent is gestoord, heeft Patrick helemaal gek gemaakt. Hoop dat hij nu zelf s goed getreiterd gaat worden. Dat verdiend hij echt. Als of hij volle zalen trekt.slijmbal.
  Gio heeft tenminste gevoel in z’n body, en heeft Patrick nooit laten vallen, respect hiervoor.
  Was t ook niet altijd eens met Patrick, maar dat ie zo afgebrand word is niet nodig.

  • Denise at 23:20

   Elly helemaal mee eens.En als ze allemaal nu denken dat er een goeie groep nu komt,zal nooit gebeuren..Om het feit dat er een paar inzitten wat een grote kliek is!!Met name wilco mark ivan..

 7. Tiny at 20:56

  Dit is een krom verhaal,Wilco heeft van de week al aangegeven om dit te gaan doen.Dus niks uit woede voor het huisje wat verzakt,misselijk mannetje.Van de week zei hij al,Zodra ik hoor dat hij moet vertrekken sloop ik die stoel,dat hij dit nog kan zien.Nou je bent voor mij dan wel heel erg laag gezonken hoor.En dan de valsheid om deze smoes er nu aan te geevn,zegt wel genoeg wat voor laf ,en laag mannetje dit is.

 8. Yvon at 20:52

  Ik vind Wilco echt een hele normale man,ik zou precies het zelfde hebben gedaan!!
  Patrick zal echt niet goed zijn in zijn hoofd zijn maar je zou er 24/7 bij moeten leven ik zou nog meer kapot geslagen hebben

  • Therese at 21:11

   Beste Yvon, ik zou zeggen GEEF je please op voor Utopia want dan ben als vrouw zijnde wel heel erg en dan heb vast ook van die valse ogen.
   jij en meerdere die voor die dwerg zijn sporen in mijn ogen zelf niet.

 9. Dusss at 20:19

  Ik vind het zo grappig dat mensen zich hier zo druk maken over een spel. Zou me niks verbazen als ie zo’n bollywood acteurtje blijkt te zijn en over een megavilla beschikt. Haha

 10. massi at 20:17

  niet alle hollanders zijn mak dat zie ik nu wel met die wilco die heeft een tempermentje
  is niet bang maar wilco ik zeg je dit je moet niet op de dag van iemands vertrek zo doen dat is niet respect vol ook al respecteer je die andere niet . dat zijn erecodes.
  verder ben je een goeie man en is patrick ook soms kunnen 2 mensen botsen dat is gewoon n

 11. anthony at 18:56

  Wie is het volgende slachtoffer van Wilco
  Het zal me niet verbazen maar mijn gevoel zegt Colinda
  Patrick zijn aanzien gesaboteerd
  Relatie kapot gemaakt tussen Colinda en Patrick
  Achterbaks iedereen tegen Patrick op gestookt en wel op zo’n manier dat men niet meer in de gaten heeft dat wilco er achter zit
  Dus wat zou nou mooier zijn dan colinda er uit te werken
  Het heeft even geduurt maar dit is wilco zijn aanpak en zo blijft hij het doen

  Ben benieuwt of ik op het vervolg gelijk heb dat de volgende colinda is

  • Mjo at 08:31

   @anthony jij snapt het helemaal.

   Als er dan een nieuw slachtoffer van Wilco is, hoop ik dat de bewoners eindelijk eens door krijgen wat voor ’n vlees ze in hun kuip hebben.

   Maar ik hoop ook van harte dat ooit iemand de poort komt binnenlopen als potentiele nieuwe kandidaat, die Wilco een koekje van eigen deeg zal geven of een poepie laat ruiken.

 12. Sonja Hiemstra at 18:31

  Bah, wat een misselijk makende uitzwaaier van Wilco, dat nare kaboutertje ! Ik hoop, dat hij bij de volgende nominatie heeeeeeeeeeeeeeeeeel veel stemmen zal krijgen, in ieder geval die van mij.

 13. joyce madarie zweers at 18:25

  kinderachtig ventje die wilco , om trappen na te geven , eikel .
  fatsoen heeft hij niet , misselijke kerel .
  flikker hem er toch uit met die colinda , oh wat een vies karakter , ik schaam me diep met colinda .
  ben eg klaar met die 2 , weg ermee spoel hun maar door de plee .

 14. Mieke at 18:14

  J.de Mol helpt schijnbaar graag mee om mensen de vernieling in te helpen dat hij dit allemaal toelaat. Patrick had psychische problemen maar Wilco veel meer want hij doet mensen graag opzettelijk pijn en als iemand kritiek levert op zijn werk moet iemand anders dat verduren en doet hij of hij oppergod is.
  Die man is een gevaar in Utopia en in de maatschappij.

 15. Zwervers at 18:03

  Mensen die gek doen wordt beloont eerst volgende keer dat ik in utopia bezoek ga ik rellen kijken hoe ik wordt beloont ga iedereen afpersen inclusief john de snol en familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *